Gratis Wordpress Teman Okategoriserade
5 Gratis WordPress Teman Februari 2013
3 mars, 2013
0

Att kunna spara pengar istället för att spendera dom, är såklart en viktig del i en business. Därför har jag listat fem stycken gratis WordPress teman som du kan ladda ner och använda på din WordPress installation.

1. Elegant White

Elegant White WordPress Tema

Med tanke på att jag älskar cleana teman med så lite krimskrams som möjligt, så älskar jag även det här temat. Den har en bra responstid och söker man efter ett tema som är lätt att ändra via style.css så är det här temat optimalt!

Dessutom är  det här temat ”responsive”, vilket betyder att den anpassar din hemsida till storleken på besökarens skärm.

Demo / Ladda ner

2. Clean Retina

Clean-wordpress-tema

Ännu ett responsive tema som är cleant. Det här temat har dessutom en slider som gör att du kan visa bilder, eller senaste inläggen i en snygg presentation. Självklart kan du välja att stänga av den funktionen om du inte vill använda dig utav det.

Demo / Ladda ner

3. Deux Milles Douze

snyggt-wordpress-tema

Känner du till Twenty Twelve? Ja det är ett standardtema som brukar följa med i en WordPress installation. Det här temat är ett såkallat child theme utav Twenty Twelve. Det röda mot den vita bakgrunden är riktigt  cleant och snyggt – om man gillar rött och vitt det vill säga ;)

Några småfinesser finns även med i det här temat som den snygga skuggningen under dina infogade bilder i inäggen, samt dom snygga inläggsformaten du kan välja mellan.

Demo /Ladda ner

4. Designfolio

designfolio-gratis-wordpress-tema

tom_rekommenderarOm du gillar att ha responsive på ditt tema, men att du vill ha något lite mer fancy än t.ex ElegantWhite, så borde du ta dig en titt på det här temat. DesignFolio är ett tema med full bred och passar allt från privata bloggar till stora företagssidor. Lägg därtill faktumet att en riktigt schyst slider följer med temat så har du ett gratis tema i Premiumklass.

Demo / Ladda ner

 

5. Spun

spun gratis wordpress tema

Här har vi ett annorlunda tema, och jag vet i ärlighetens namn inte riktigt för vem det här temat kan passa. Men faktum är att det är riktigt välarbetat för att vara ett gratistema till WordPress.

Så hur fungerar det här temat då? Jo det är så att varje bild på framsidan representerar en individuellt inlägg som visar sig när man klickar på bilden. Fantastiskt arbete av skaparen!

Demo / Ladda ner

Fem Gratis WordPress Teman Maj 2013

Att kunna spara pengar istället för att spendera...

Read more

Tjäna pengar online – här är verkligheten

Att kunna spara pengar istället för att spendera...

Read more

Nyheterna i WordPress 3.6

Att kunna spara pengar istället för att spendera...

Read more

There are 0 comments