5 viktiga tips för löshår

För att få längre och fylligare hår utan att behöva spara ut ditt eget så kan du satsa på löshår. Det går att köpa löshår i Göteborg och i andra svenska städer. Du kan vända dig till en professionell salong eller köpa online för att själv sätta in din hårförlängning. Men innan du bokar in en tid för extensions eller beställer hår så ska du se lite närmre på dessa 5 tips för löshår.

  1. Dyrt eller billigt löshår i Göteborg

Du kan hitta billigt löshår i Göteborg men det kan vara klokt att betala lite mer. Dyrare märken ger dig mer hår för pengarna och dessutom högre kvalitet.

  1. Rätt färg på håret

Tänk på var du ska fästa löshåret och se vad du har för färg där. Du ska till exempel inte gå efter den färg som du har nära hårbottnen.

  1. Tvätta löshåret då du får det

För att få bort kemikalielukt och få löshåret att se lite mer naturligt ut så kan du tvätta det innan du sätter in. Efter tvätt så är löshåret inte så rakt och det kan passa bättre om ditt eget hår är lite vågigare.

  1. Uppdatera efter hand

Du måste inte byta ut hela löshåret på en gång. Det går att byta hårförlängning på en plats där det börjar se lite slitet ut men lämna kvar andra bitar som fortfarande ser bra ut.

  1. Få proffshjälp om du behöver det!

Visst går det att köpa löshår i Göteborg och sedan ta hand om allting själv. Om du tycker om att pyssla med ditt hår och inte är rädd för klister och annat som kan krävas så ordnar du det. Men betänk att det kan vara en stor fördel att få en professionell hårförlängning i Göteborg första gången du lägger till löshår. Då får du ju även hjälp med att anpassa håret på rätt sätt för din frisyr och din hår-typ.

Comments are closed.