Okategoriserade Tjäna Pengar Online
Adsense placering – vad är rätt?
6 mars, 2013
0

Google-Adsense-placeringAdsense är världens mest använda annonsprogram. Hela idén med Adsense är att den ska vara lättillgänglig för alla med en hemsida. Att Adsense fungerar riktigt bra och är lätt att förstå sig på är det inget snack om, det är många människor världen över som lever på att endast visa Google annonser på sina nischade siter. Så visst kan man tjäna mycket pengar online bara genom att visa annonser från Google.

Perfekta stället för Adsense-annonser

En vanlig fråga om Adsense är vart det perfekta Adsense placeringen är för att generera flest klick. Men faktum är att det är så många faktorer som spelar en viktig del i att om en besökare ska klicka på en annons eller inte, så det är omöjligt att svara på. En viktig aspekt är såklart att färgschemat på annonsen inte får skära sig med din bloggs färgschema. Så se till att du använder färger på annonsen som samspelar med övriga bloggen.

Bra ställe att placera annons på sin blogg

En placering som alltid varit populär och som anses som en utav dom bästa är att ha annonsen i text-format uppe i högra hörnet på bloggen. Sen ska man pimpa till färgerna på annonsen så att dom passar in i sitt egna färgschema på bloggen.

Vart man INTE ska placera sin annons på bloggen

Google gick för inte allt för länge sen ut och sa att man absolut förlorar SEO-kraft om man använder en annons ”over the fold”. Alltså att man har en annons visandes på den delen som syns först när en besökare kommer in på bloggen.

Det här talar alltså emot mitt tidigare uttalande om att det är bäst att ha annonsen placerad längst uppe till höger. Men jag tror verkligen inte att det är någon fara alls att använda sig utav Googles egna annonser högt uppe på sin sida, sålänge man inte spammar annonserna.

Fem Gratis WordPress Teman Maj 2013

Adsense är världens mest använda annonsprogram....

Read more

Tjäna pengar online – här är verkligheten

Adsense är världens mest använda annonsprogram....

Read more

Nyheterna i WordPress 3.6

Adsense är världens mest använda annonsprogram....

Read more

There are 0 comments