Okategoriserade Tjäna Pengar Online
Att tjäna pengar online är som att gå till gymmet
3 mars, 2013
0

En sak som du ska ha klart för dig redan innan du funderar på att göra pengar online är att det absolut inte händer över en natt. Att tro man kan tjäna pengar snabbt är ungefär som att tro att man kan gå till gymmet en dag och sen dagen efter så är man riktigt bra tränad, nej så fungerar det ju inte riktigt.

Om det är någonting som jag har lärt mig dom senaste tio åren, så är det att man MÅSTE tänka långsiktigt. Det är nu, tio år senare som jag kan se resultatet av alla dom tusentals timmar jag la ner på att träna fotbolls freestyle. Tack vare av att jag höll mig till en och samma sak, även under stunder som det kändes som tyngst, så kan jag idag se tillbaka på mitt hårda slit som tonåring och ge mig själv en stor klapp på axeln för allt grymt arbete jag la ner då.

Skapa dig ett långsiktigt mål

Det du ska fundera över idag, är vilket mål är det du vill nå? Vill du leva på ett slott och äga fina dyra bilar så måste du lägga upp din plan efter det målet. Om ditt mål är att kunna spendera mera tid med din familj så måste du tänka ut en plan för det. Ett grymt citat som passar väldigt bra in här är

Ditt arbete ska anpassas efter hur du vill leva ditt liv.

Du borde ta en dag åt att förstå vad det är du verkligen vill med ditt liv. Det kommer bli så mycket lättare för dig att jobba mot målet, om du vet vad målet är. Men hur sätter man lättast upp ett mål då kanske du undrar? Jag kan göra ett exempel åt dig.

Säg att du vill kunna åka på semester till något varmt och skönt land med din familj varje år. För att klara det behöver du 30.000kr. Det är ganska mycket när man ser det som en klumpsumma, men tänker man efter så är det inte mycket alls. Det blir 2500kr i månaden, vilket blir 625kronor i veckan. Så om du säljer en e-bok online för cirka 2-300kronor så blir det alltså bara två kopior i veckan, vilket inte alls borde vara en omöjlighet, eller hur? Så nu har du en plan för hur mycket du behöver jobba för att få ihop pengarna, och du har nu lättare att se målet framför dig.

 

Att kämpa på fast det går tungt

I mina hårdaste stunder så tränade jag ungefär fem dagar i veckan, fem timmar om dagen. Det här var en extrem träningsdos men anledningen till att jag kunde träna så mycket var inte för att jag bara hade ett mål i sikte. Nej en annan anledning till min höga motivation var att jag hade riktigt jäva kul medan jag tränade.

Men självklart kommer det stunder då ens motivation sjunker till noll, ens energi finns inte kvar och man börjar göra andra saker som inte hör till planen. Du känner säkert igen dig, att man långsamt långsamt glider över till att börja kolla på ett roligt Youtubeklipp, och därifrån klickar man på en länk som leder till en sida som visar små katter som sover, och sen är man helt bortkopplad från din plan. Det här är naturligt och mänskligt, och det händer även den bästa. Det här är alltså ett annat bra exempel på likheten mellan att träna och tjäna pengar online.

Du måste jobba stenhårt, och jag kan av min egna erfarenhet säga att det är värt allt hårt slit i slutändan. För om du lägger ner hårt slit, så kommer resultatet till dig förr eller senare. Även när det är som jobbigast (ett inlägg av en bekant till mig som verkligen blev av med allt i ett svep) så gäller det att hålla huvudet högt och jobba vidare. Trots att det var tungt för min polare så jobbade han vidare och tjänar åter igen pengar på att hjälpa människor att jämföra snabblån.

Vinnare skapas när det är som jobbigast

Det tog mig två månader att fastställa min första e-bok ”Earn Money With a Football”, och under dom två månaderna tjänade jag inte ett enda öre. Det var bara hårt slit och en massa sena nätter. Jag kan ärligt säga att jag flera gånger övervägde att sluta jobba med boken. Men nu, ett år efter att jag släppt boken på bland annat Amazon.com så tjänade jag nästan 5000:- i månaden på boken. Allt slit som jag la ner på boken, gav tillslut resultat – tack vare av att jag trodde på mig själv hela vägen.

Din uppgift idag blir alltså att tänka över vad det är du vill uppnå med ditt liv. Skriv ner allting du kommer på. Vart kan du se dig själv bo i framtiden, hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? Oroa dig inte för hur du ska ta dig dit, det du skriver ner har ingenting med realistiska förutsättningar alls att göra. För tror du på dig själv och det du gör till 100% så kommer du att lyckas med det du gör.

Det var det första inlägget på PengarOnlineTips.se och mer kommer det att bli. Är det något speciellt ämne du vill att jag ska skriva om så lämna gärna en kommentar här nedanför.

Ta hand om dig,

Fem Gratis WordPress Teman Maj 2013

En sak som du ska ha klart för dig redan innan du...

Read more

Tjäna pengar online – här är verkligheten

En sak som du ska ha klart för dig redan innan du...

Read more

Nyheterna i WordPress 3.6

En sak som du ska ha klart för dig redan innan du...

Read more

There are 0 comments