Okategoriserade Tjäna Pengar Online
Det bästa tipset för att skaffa fler bloggbesökare
4 mars, 2013
0

99% av alla bloggar börjar på samma sätt. Det är tillfället där entusiasmen och energin är som störst, men aktiviteten och antalet besökare på din blogg är som lägst. Vi måste alla börja någonstans, och det finns inget annat du kan göra än att slita hårt och investera många timmar på bloggen för att få sidan dit du vill. Att få fler bloggbesökare kräver både tid och tålamod.

Statistik March 2013I skrivandets stund är den här bloggen inte mer än ett par dagar gammal. Skriken från födseln ekar fortfarande i form av glesa menyer och händelsefattiga sidebars. Precis som när ett riktigt barn föds måste den få tid på sig att bygga upp sig. Steg för steg lär den sig nya saker och skaffar sig erfarenhet på vägen. Så tänk på att inte få storhetsvansinne det första du gör när du startar nästa stora Internetfenomen. Facebook byggdes inte på en dag, eller hur är det man säger?

I bilden ovanför kan du se hur min statistik på Google Analytics ser ut idag, tre dagar efter födseln av sidan. Det är inte mycket att skryta med. Men samtidigt så blir jag otroligt peppad av att veta hur mycket arbete som ligger framför mig för att få bloggen dit jag vill.

Hur får jag fler besökare till min blogg?

Mitt svar på den frågan är lika enkel som självklar. För så länge som du inte har ett stort startkapital där du kan spendera flera tusen på marknadsföring och reklam för din blogg, så finns det bara ett enda sätt att få flera att besöka din blogg.

Skriv kick-ass inlägg som får besökarna att tappa hakan varje gång dom läser din blogg. Det finns inga genvägar. Hur gärna du än vill att det ska gå att fuska till sig lite extra besökare så går det inte. Visst, du kan köpa besökare av diverse skumma sidor, men dom besökarna är inte din målgrupp. Din målgrupp ska DU bygga med hjälp av dina egna ord.

Om du redan nu zoonar ut och tänker göra en ny Google-sökning på hur man skaffar sig fler besökare, så vill jag bara ge dig ett sista råd på vägen: Du kommer att få en tuff framtid om du inte ens vill ge dina EGNA besökare grymt innehåll. Tänk på det!

Fem Gratis WordPress Teman Maj 2013

Read more

Tjäna pengar online – här är verkligheten

Read more

Nyheterna i WordPress 3.6

Read more

There are 0 comments