Gratis Wordpress Teman Okategoriserade
Fem Gratis WordPress Teman Maj 2013
7 juni, 2013
0

Ny månad betyder en ny lista med fem gratis WordPress teman som är helt gratis att ladda ner och använda. Du kommer bland annat få se ett par minimalistiska teman som passar perfekt för dig som trivs med en cleanare design på din hemsida.

1. Visual

gratis wordpress teman visual

Det här temat är perfekt för dig som har en hemsida där du vill visa upp dina senaste bilder för dina besökare. Temat är uppbyggt på ”grid” system som ger ett professionellt utseende för dina bilder.

Demo / Ladda ner

 

2. tdSimple

tdsimple wordpress tema

Jag har många gånger sökt efter wordpress teman som har ett enkelt och rent utseende, men samtidigt ha alla funktioner intakta som t.ex  ‘utvald bild’. tdSimple ger dig allt det här i ett välkodat tema som garanterat gör dig nöjd om du är ute efter ett enkelt, cleant men samtidigt kraftfullt tema!

Demo / Ladda ner

 

3. Sidekick

sidekick-2

Sidekick är ett enkolumns-tema helt utan widgets. Så om du behöver en sidebar ska du vända dig till ett annat tema.

Ladda ner

 

4. Prana

prana

Återigen ett minimalistiskt tema som levererar det viktigaste för dina besökare: innehållet. Värt att notera är att temat använder sig utav Google Fonts som ger dig möjligheten att använda dig utav snygga alternativa teckensnitt på din hemsida.

Ladda ner

 

5. Magazino

magazino

För att vara ett gratis WordPress tema så är det här temat otroligt imponerande. Som du kan se på bilden ovanför så levererar Magazino en professionellt uttryck för dina besökare. Dessutom så är det här temat ”responsive” vilket betyder att dom som besökare din hemsida via läsplatta eller mobil kommer att få en anpassad version av din sajt helt automatiskt.

Ladda ner

Tjäna pengar online – här är verkligheten

Ny månad betyder en ny lista med fem gratis WordP...

Read more

Nyheterna i WordPress 3.6

Ny månad betyder en ny lista med fem gratis WordP...

Read more

Adsense placering – vad är rätt?

Ny månad betyder en ny lista med fem gratis WordP...

Read more

There are 0 comments