Okategoriserade Tjäna Pengar Online
Tjäna pengar online – här är verkligheten
20 mars, 2013
0

verkligheten-checkVi blir ständigt påminna om fantastiska framgångssagor på nätet, där människor tjänar enorma summor pengar bara genom att blogga. Vi blir även påpassade med massa fantasier om lätt det är att göra pengar på nätet. ”Släng upp en blogg, och ett gäng annonser så kan du tjäna flera tusenlappar extra varje månad”.

Visst, det ÄR lättare än någonsin att idag tjäna pengar utan att behöva göra något slitsamt rent fysiskt. Men att blogga för att tjäna pengar är helt fel väg att gå. Om din tanke är att i första hand tjäna pengar på din blogg eller hemsida, så har du redan nu skjutit dig i foten.

Men du har ju en blogg som bara handlar om att tjäna pengar på Internet, du är väl lika mycket skurk i det här?

Ja, det stämmer att jag har en blogg som handlar om hur man kan börja tjäna pengar på sin blogg. Men jag försöker absolut inte att sälja drömmar och lura mina besökare om hur lätt det är att börja tjäna pengar online. Det finns tiotusentals sidor ute på nätet som på på första sidan av deras blogg säljer drömmen om att man kan tjäna hundralappar bara inom ett par timmar – om man köper deras eBook för 9.95$. Det finns inget sätt att tjäna pengar snabbt online som är helt riskfritt. Däremot kan man tjäna pengar online genom att skriva grymma inlägg och slita hårt under en längre tid.

Jag kommer att lista fem erfarenheter som jag har fått genom mina egna resor av online inkomst. Jag hoppas att dom här punkterna kan ge dig ett klarare synsätt på allt som har med inkomst online att göra.

1. Det tar lång tid att få en stabil läsarkrets

Den genomsnittliga åldern för en framgångsrik blogg är oftast inte mindre än 3 år. Så att bygga en stabil läsarkrets med återkommande besökare kräver sin tid.Tänk på att från början vara medveten om att bygga en personlig kontakt med dina läsare. För det är dom här personerna som du vill ha kvar som besökare i framtiden, det är dom som kommer att ge dig lön för allt hårt arbete du lägger ner.

2. Du måste ha tur

Det här var nog inte det du ville höra, men sanningen är att man måste ha tur för att få en framgångsrik blogg. Men deppa inte ihop för det, för det är faktiskt så att i dom allra flesta fallen så kommer turen så länge som du fortsätter skriva innehållsrika inlägg och håller kontakten med dina besökare.

3 Du måste slita arslet av dig

jobba-hartFramgång kommer (oftast) inte av sig självt. Vill du samla på dig många besökare på bloggen, och i slutändan även tjäna pengar så krävs det fruktansvärt mycket hårt arbete av dig.

På mina tidigare bloggar jobbade jag 30-40 timmar i veckan för att få igång bloggarna ordentligt. Dessutom hade jag 10-15 satellitbloggar där jag skrev nästan lika högkvalitativa inlägg som på min huvudblogg. Så räkna med att spendera minst tre timmar om dagen på din blogg.

4. Det är inte så många som tjänar pengar online

Även om det är jättemånga som tjänar pengar online, så är det procentuellt inte många som lyckas. Jag brukar göra en jämförelse med professionella sporter. Det är många människor som utövar sporten, men det är få som kan tjäna pengar på sin sport och ännu färre som gör riktigt stora pengar.

Detsamma gäller alltså för att tjäna pengar online, dom allra flesta tjänar ingenting alls på deras bloggar, medan andra tjänar extrema summor.

5. Det är fruktansvärt jobbigt

Det spelar ingen roll om din blogg är rykande färsk, eller om den har hundratusentals unika besökare om dagen – du kommer ändå hamna i svackor där du är beredd att ge upp allting. Det hårda kravet över att man hela tiden måste prestera och komma på nya idéer kan många gånger ta knäcken av en.

Att dessutom se andra bloggare lyckas varje dag kan få dig att känna dig otillräcklig. Men sanningen är den att ALLA har någon varit nära att ge upp allting – jag är själv ett exempel på det.

Så jag vill att du ska ge upp hela drömmen om att tjäna pengar online?

Du ska ALDRIG sluta göra det du älskar. Det spelar ingen roll om din dröm är att ha en inkomst på Internet, köpa en motorcykel, lära sig gå på lina eller bosätta sig i Australien. Du ska alltid göra det som du vill och drömmer om – vi är alla olika och jag vet att du kan lyckas med dina planer sålänge du håller dig till dom! Däremot så vill jag att du har en realistisk idé om att tjäna pengar online. Som jag skrev tidigare så finns det många sidor som lurar i sina besökare om snabba pengar, men det gör inte jag.

Lycka till med vad du än drömmer om. Vill du dela med dig utav just DINA mål med din blogg? Lämna gärna en kommentar och länka till din blogg med en kommentar om vad dina mål är!

Fem Gratis WordPress Teman Maj 2013

Vi blir ständigt påminna om fantastiska framgån...

Read more

Nyheterna i WordPress 3.6

Vi blir ständigt påminna om fantastiska framgån...

Read more

Adsense placering – vad är rätt?

Vi blir ständigt påminna om fantastiska framgån...

Read more

There are 0 comments